Paraula de Barcelona

Normes d'ús

Normes d'ús

Conèixer l'ideari de la ciutadania sobre el present i el futur de la ciutat en diversos àmbits i temàtiques. Totes les normes busquen que aquest objectiu arribi a bon port. 

01

Tots els usuaris que participin en el portal ho fan de forma voluntària ja que comparteixen l'objectiu del portal i es comprometen a respectar les normes d'ús.

02

El portal està dissenyat per fomentar la participació ciutadana. És per això que et demanem que et registris i i t'identifiquis amb el teu nom i cognoms per tal de poder saber qui participa i com ens podem dirigir a tu. De tota manera, el registre no és obligatori. 

03

No s'acceptaran usuaris que no comparteixin l'objectiu del projecte o que es dediquin a obstaculitzar el diàleg. No s'acceptaran suplantacions ni duplicitats d'identitat. No trolls, no fakes. 

04

Els usuaris no podran utilitzar imatges obscenes ni qualsevol imatge que pugui ferir la sensibilitat als usuaris que participen en el portal. Cada usuari és responsable de tenir els drets de propietat intel·lectual sobre les imatges que utilizi. 

05

L'usuari no podrà publicar ni enviar informació confidencial o privada d'altres, com per exemple números de targetes de crèdit, la direcció postal, el número de la Seguretat Social o el document nacional d'identitat, sense l'experessa autorització i permís. 

06

Se suprimiran subjectivament tots aquells comentaris que faltin el respecte o injurien altres usuaris.